Ort
Stockholm
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Jorunn Nilsson
Nummer
55667
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Japanska för dig som har läst en termin eller motsvarande 20 studietimmar.

Japan förknippar vi med sushi och manga, körsbärsblommor och samurajer. Med sin långa historia, annorlunda kultur och fantastiska natur lockar Japan turister från hela världen.

I denna nybörjarkurs i japanska får du chansen att skaffa baskunskaper i uttal, läsning, grammatik och ordförråd. Prata, läs och lyssna och låt dig fängslas av språket från soluppgångens land

Innehåll

En grundkurs i japanska för dig över 16 år. 
I våra grundkurser lär du dig hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Tonvikten ligger på det talade språket.
Du lär dig t ex att presentera dig med namn och adress, ålder, vad du arbetar med, berätta var något finns, hur du åker till jobbet och vilken tid du börjar och slutar. Du lär dig ca 50 hiragana och även några kanji.

Förkunskap

Du har läst ca 20 studietimmar eller motsvarande.

Kurslitteratur

Japanska för nybörjare

Vi rekommenderar att du köper kurslitteraturen först när faktura/kallelse erhållits från oss.

Kursledare

Jorunn Nilsson har kandidatexamen i japanska och hon har erfarenhet från undervisning i japanska både från Stockholms universitet, som vikarierande adjunkt både på kursen Japanska 1 och Japanska V och från studieförbund.

Det är något speciellt med våra kursledare...! 

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial
/.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde