Ort
Jönköping
Startdatum
3 Sep 2024
Tid
16:45-17:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
44477
Pris
1 800 kr

Om arrangemanget

Innehåll

Upptäck glädjen i rörelse och musik genom vårt jazzdanskurs för barn! Kursen fokuserar på att utveckla koordination, rytmkänsla och kreativitet genom lekfulla övningar och en variationsrik repertoar av jazzdansstilar. Barnen får chansen att utforska sin egen danspersonlighet samtidigt som de bygger en stark grund inom danskonsten.

 

Upplägg

12 kurstillfällen

1 h/tillfälle

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 

 

Kursledare: Michelle Lundin

Michelle Lundin har mycket erfarenhet inom dansstilarna jazzdans, ballett och contemporary och har även arbetat med att lära ut det till barn tidigare. Själv började hon med dans vid 5-års åldern och minns hur roligt och spännande det var att dansa med andra barn i samma ålder, så nu vill hon skapa en dans-miljö där barnen har lika roligt och trivs väl. Hon använder sig av moderna låtar som barnen känner till, så att lektionerna blir ännu roligare. 


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Kursmaterial

Valfri klädsel.

 

Välkommen till oss

Lektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kämpevägen 35 i Jönköping.

Dusch och omklädningsrum finns.

 

Bra att veta

Se till att du vid anmälan alltid uppger mail och mobilnummer så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktigt information. Blir en lektion exempelvis inställd informerar vi dig om detta via sms.

Under loven är det ingen dansundervisning om inte kursledaren meddelar annat. Skulle en lektion behöva ställas in exempelvis pga. sjukdom kan detta komma att tas igen under lovet om ledaren väljer det.

 

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att kursen ej kan starta pga. för få anmälda deltagare.

Kallelse skickas alltid ut innan kursstart via e-post eller vanligt post.

Du är välkommen att prova första tillfället, du behöver fortfarande göra en anmälan till kursen. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra kurstillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping Danssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 800 kr

Summa: 1 800 kr

Utforska ämnesområde