Ort
Västerås
Startdatum
8 Dec 2024
Tid
12:30-15:30
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Anna Mård
Nummer
75575
Pris
495 kr

Om arrangemanget

Julen är en tid för mys och gemenskap, men också för kreativitet och pyssel. Vill du göra ditt eget julpynt, julklappar eller julkort? Då är vår julpyssel workshop något för dig!

Innehåll

På den här workshopen får du tillgång till material, verktyg och inspiration för att skapa dina egna personliga och vackra julalster. Du får också tips och råd från vår erfarna ledare som hjälper dig att förverkliga dina idéer. Workshopen är öppen för alla som älskar att pyssla, oavsett ålder eller nivå. Anmäl dig snart och njut av en rolig och kreativ stund i julstämning.


Upplägg
En workshop där vi skapar tillsammans.


Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.


Kursmaterial
Vi dukar upp med olika material att skapa med!


Bra att veta 
I våra lokaler finns kylskåp och micro att nyttja. Vi skickar kallelse/faktura inför kursstart.


Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.


Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

 

Ort

Medborgarskolan Västerås Kopparlunden

Skivfilargränd 4, Västerås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde