Ort
Karlstad
Startdatum
13 Okt 2024
Tid
07:00-15:30
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
80763
Pris
1 240 kr

Om arrangemanget

Med en inspirerande yogafestival, där du får möta både svenska & internationella yogalärare med lång erfarenhet, samverkar vi för en unik stadsfestival i Karlstad. Du kommer väl? Detta vill du inte missa!

Vi har skapat en yogafestival där vi alla samverkar för att stödja kvinnor. Överskottet går i år till “Alla kvinnors hus”.

Lev den förändring du vill se i världen

Ge dig en helg med härliga yogaupplevelser. Yogalärare med 12-35 års erfarenhet. Bli inspirerad, stärkt, vital, få ny energi och ett behagligt lugn av Gongbad, meditationer och yogapass. Vibrera det positiva och skapa lugn inuti - det skapar ringar på vattnet. Allt startar inifrån.

I priset ingår härlig vegansk mat från Zest. En nystart för kropp, själ och sinne som tillsammans med alla härliga yogastunder blir ett minne för livet.

Boka hela helgen så ingår en hel natts gongpuja - dvs sov till ljudet av stora gongar - en superupplevelse.

Köp din biljett för söndagen på Karlstad Yogafestival

Genom att gå vidare med anmälan på denna sida kan du säkra och köpa din biljett till söndagen på festivalen. Early bird pris innan 30 juni 1240 kr (inkl. frukost och sopplunch)

Från 1 juli ordinariepris 1550 kr (inkl. frukost och sopplunch)

Workshops

På denna länk finner du alla workshops som vi erbjuder på festivalen. Fler kan tillkomma så håll utkik. Du köper först hela helgen eller en heldag - sedan väljer du de workshops du vill gå på. Alla workshops har begränsat antal platser.

OBS: Du kan anmäla dig till flera men kolla så att det inte krockar i tid.

Läs mer om Karlstad yogafestival

“Det viktigaste i Kundaliniyoga är din egen upplevelse. Den träffar dig rakt i hjärtat. Inga ord kan ersätta din egen erfarenhet.” 

 

Ort

Yogainstitutet

Sveagatan 14, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 240 kr

Summa: 1 240 kr

Utforska ämnesområde