Ett klassrum med elever som utför en uppgift
Distanskurs

Katalanska för nybörjare - Helgkurs på distans

Ort
Distans
Startdatum
8 Okt 2023
Tid
10:30-12:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
37988
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Välkommen till vår nybörjarkurs i katalanska! Ett fascinerande språk som delar rika kulturella band med spanskan. Med över 10 miljoner talare är katalanska ett viktigt språk i regionen och erbjuder en unik inblick i både historia och samtida samhällen. Genom denna kurs får du möjlighet att utforska grunderna i katalanska språket, från grundläggande fraser till kulturellt betydelsefulla uttryck. Öppna dörrarna till en ny språklig värld och upptäck skönheten i katalanska!

Innehåll
Vi fokuserar på att lära oss grundläggande grammatiska strukturer i det katalanska med stort fokus på egen skriftlig och muntlig produktion på nivå motsvarande A-nivå enligt GERS. Vi tränar även på att lyssna och läsa på målspråket samtidigt som vi bygger ett grundläggande ordförråd.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi ses via den digitala plattformen en gång i veckan under 8 veckor på distans. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Eva-Lena Ströman är legitimerad lärare på gymnasienivå inom ämnena Spanska, Engelska och Italienska. Hon har även studerat Katalanska och Somaliska vid olika universitet i Sverige. Sedan tonåren har hon levt i en mångkulturell miljö och hon brinner för att möta nya människor och nya kulturer.

Kursmaterial
Kursmaterial består av presentationer, övningar och övrigt material som delas ut av läraren under lektionstid.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära.
Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

 

 

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde