Ort
Göteborg
Startdatum
11 Maj 2024
Tid
10:00-15:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
41231
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Välkommen till en spännande kurs i Artificiell Intelligens där du kommer att utforska och tillämpa den framväxande världen av AI!

Innehåll
Lär dig grunderna i Artificiell Intelligens (AI) genom praktiska tillämpningar. Kursens upplägg och material är individuellt anpassade efter ålder, och du kommer att få testa olika roliga verktyg för att stärka dina kunskaper om AI. Under dagen kommer vi att gå igenom AI-grunder och fördjupa oss i tillämpningar. Det kommer att finnas praktiska moment och möjlighet att använda olika digitala verktyg och programvaror, inklusive: Översikt över processen för problemlösning med AI. Principer för och tillämpningar av vanliga tekniker inom AI, inklusive automation. Metoder för enklare träning av AI.

För vem
Kursen riktar sig till alla åldrar som är intresserade av att skapa egna verktyg i vardagen och arbetet. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
David som har många års erfarenhet som lärare i programmering och teknik på gymnasiet, kommer att guida dig genom kursen. Han har lett yrkesutbildningar och har erfarenhet av industriell automation.

Kursmaterial
Du behöver tillgång till en smarttelefon, dator eller iPad. Ta med mellanmål och egen lunch som vi äter tillsammans.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala. Skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde