Ort
Stockholm
Startdatum
14 Maj 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Frida Rydblom
Nummer
55902
Pris
550 kr

Om arrangemanget

Vill du utforska en spännande konstteknik och skapa med snabbt resultat? Då är vår korta kurs i kollage något för dig! Att göra kollage är ett roligt och lätt sätt att komma igång med skapandet!

Innehåll

Utifrån tidningsbilder, fotografier, färgade papper, tapetprover mm. klipper och klistrar vi samman nya bilder som både kan vara färdiga bilder i sig själva och användas som förlaga vid teckning och måleri. Vi arbetar utifrån olika teman och kursen innehåller gemensamma övningar och individuell handledning. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

På kursen kommer du att:

- Lära dig grunderna i kollageteknik.
- Utforska olika material och tekniker.
- Skapa egna verk med hjälp av ditt unika uttryck.

Material

Du tar med ditt egna material att klippa och klistra med. Förslag på material att ta med: Papper i olika storlekar, tidningar, fotografier, tapetprover, olikfärgade papper, färgpennor, blyertspenna, målarfärger, penslar.

Ledare

Frida Rydholm har en lång konstnärlig utbildning med erfarenhet av både skulptur och måleri. HÄR kan du se mer av Fridas konstnärsskap.

Utvecklingsmöjligheter

För ett mer djupgående lärande inom färg, form och hantverk rekomenderar vi kurserna som hålls i våra lokaler på Hagagatan.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln:

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs HÄR om hur du gör.

Ort

Assessorsgatan/Amplified Equally

Assessorsgatan 14, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 550 kr

Summa: 550 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde