Ort
Stockholm
Startdatum
5 Okt 2024
Tid
10:30-15:30
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Helga Härle
Nummer
56072
Pris
1 850 kr

Om arrangemanget

Frigör författaren inom dig! En lustfylld inspirationshelg fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Innehåll

Kom med på en lustfylld inspirationshelg fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Upplägg

Två intensiva dagar med mycket skrivande.

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursledare

Helga Härle har haft skrivarkurser sedan slutet av 80-talet. Hon har undervisat i skrivpedagogik på högskolan, har erfarenhet av redaktionellt arbete och lektörsuppdrag, litterär översättning, frilansuppdrag som kulturskribent med mera. Helga är internationellt erkänd haikupoet. Hon var i flera år styrelseledamot i Författarcentrum och Översättarcentrum.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Det tillkommer inga extra kostnader för kursmaterial men ta med något att skriva på: laptop eller penna och papper, eller både och. 

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 850 kr

Summa: 1 850 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde