Startdatum
9 Sep 2024
Tid
18:30-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
45011
Pris
1 850 kr

Om arrangemanget

Sjung i kör! 

Vi träffas och sjunger i stämmor tillsammans för att det är roligt! Vi sjunger a cappella i största möjliga mån, för den underbara och unika klang man kan få med enbart rösten. Vi sjunger både mer traditionella sånger och mer modernt material, med det långsiktiga målet att hitta ‘vårt eget' sound. Vår repertoar är både på svenska, engelska och kanske några fler språk. Vi sjunger både efter noter och på gehör, så viss notläsning är en fördel - men med bra gehör kommer man också långt. 

Vi söker dig som har sångvana men du måste inte ha sjungit i kör tidigare. Om du är nybörjare på körsång, gå gärna även kursen ‘Sångteknik för körsångare’. 

Leder kören gör Hilda Cecilia, bosatt i Falköping men utbildad vid London College of Music med inriktning jazzsång. Hon studerar för närvarande till sångpedagog vid Complete Vocal Institute i Köpenhamn. 

FÖRKUNSKAPER:

Inga förkunskaper krävs

BRA ATT VETA:

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

 

Pris

Deltagaravgift: 1 850 kr

Summa: 1 850 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde