Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En kvinna klättrar upp för en stege i ett träd
Distanskurs

Kroppen klagar när själen lider

Ort
Distans
Startdatum
29 Apr 2021
Tid
18:30-20:00
Dag
Torsdag
Nummer
73587
Pris
250 kr

Om arrangemanget

Föreläsningen riktar sig till dig som bor i Jämtland.

Lider själen? Ja då klagar kroppen. En onlineföreläsning om hur vi kan se på bland annat utmattning och psykisk ohälsa ur ett helt nytt perspektiv. Kan man hitta svaren till läkning i sin egen story genom röda tråden? Kan vi se detta ur ett annat perspektiv?

Har du någonsin funderat på om det som många kallar utmattning i själva verket kan vara ett uppvaknade? Utmattning och andra tillstånd som landar under samma kategori har nästan blivit ett skällsord idag och man ser det överallt. Men tänk om det är så att allt handlar om att vakna.

Syftet med denna föreläsning är att se hur vi kan se på detta med hjälp av vår egen story och ett nytt mindset. För sanningen är den att om själen lider på grund av bland annat obearbetade känslor, trauman, överarbete, oförståelse för sig själv och sitt jag. Samtidigt som man rusar fram och ska försöka mätta omgivningens förväntningar så kommer det att resultera i att kroppen klagar. Först kommer en varning sen kommer braket/uppvaknandet. Så hur kan man komma igenom detta?

 

Om Veronica Durango

Efter en krock på Palma Mallorca våren 2016 som utlöste en kraftig hjärnutmattning så hamnade Veronica i ett mörker som hon aldrig trodde att hon skulle komma ur. Just som det började se lite ljusare ut, knappt ett år därefter, så hamnade Veronica mitt i terrordådet på Drottninggatan. Det kom att förändra allt.

”Någonting hände med mig där. Som om något plötsligt klickade till. Alla rädslor och begränsningar löstes upp. Det var då jag insåg vad jag behövde göra och att jag har en viktig livsuppgift. Jag hade jobbat enormt intensivt i närmare ett decennium med att finna nycklar till läkning och upptäckte ett sätt som verkligen fungerar. Samma metod som jag använde, för jag idag vidare i mitt arbete.  Allt ligger i storyn. Därför delar jag med mig av min livsvandring med intentionen om att fler ska våga vara den de är ämnade att vara och bli det bästa de kan bli.”

Just nu är Veronica högaktuell med sin föreläsning, kroppen klagar när själen lider. En gripande och sann historia där hon öppenhjärtigt delar med sig av sin egen story. Något som har visat sig vara framgångsrikt då hennes story täcker väldigt många områden som bidragit till stor igenkänning för åhörarna.

Gör dig redo för föreläsning

Dagarna innan föreläsningen kommer du få ett mail till din inkorg med mer information.

Föreläsningen startar 18.30 så kom gärna 15 min innan. Så du får möjlighet att stämma av så tekniken fungerar och du kan slappna av och ta del av hennes kunskap redan från start.

OBS föreläsningen erbjuds inte on- demand utan är en direktsänd föreläsning på utsatt tid.

Välkomna!

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Utforska ett ämnesområde