Ort
Luleå
Startdatum
18 Jan 2024
Tid
17:45-18:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
53642
Pris
1 795 kr

Om arrangemanget

"Uppfyll din Dröm om att Spela Piano med Vår Nybörjarkurs!

Har du alltid drömt om att behärska pianot, men känt att det var en för svår uppgift? Vår kurs i "Lär dig spela piano för nybörjare" är din biljett till en musikalisk resa fylld av glädje.

Innehåll/mål
Målet med kursen är att deltagarna ska lära sig spela enkla kompositioner på pianot med god säkerhet och lära sig en viss del musikteori. Stor vikt ges på den individuella utvecklingen samt ge studenten verktyg att förbättra sina självstudier hemma vid instrumentet.

Sven berättar....

I min roll som pedagog strävar jag mot att skapa en konstruktiv arbetsmiljö med betoning på den kreativa arbetsprocessen. Kursens nivå anpassas till elevens förkunskaper och personliga önskemål i den utsträckning det går. Målet är du som student ska få möjligheten att få en förbättrad förberedelse inom pianospelningen som praktiskt ämne med kopplingar till musikens teoretiska delar.

Enskilda lektioner
Pianolektionen är enskild med dig och kursledaren. Du tilldelas uppgifter av kursledaren, uppgifter som får dig att avancera mellan varje lektion. Tiden 17.45 - 18.15 kan komma att flyttas 30 min framåt eller bakåt beroende hur många enskilda elever Sven kommer att få. Alla tider kommuniceras sedan ut innan de schemaläggs.

Förkunskaper
Kursen riktar sig till såväl nybörjare utan några förkunskaper som intresserade med en grundläggande förkunskaper som är motiverade att utveckla sitt pianospel vidare. Tillsammans med ledaren anpassas undervisningen till dig och din kunskapsnivå.

Kursledaren
Sven Lidén är en mycket duktig pianist och har en gedigen pedagogisk utbildning. 

Svens egen presentation..

Trieste, min födelseort har jag bott i under större delen av min uppväxt. Där började mina studier i piano och musik. Därefter har jag studerat på musikhögskolan i Piran, Koper (Slovenien), musikhögskolan i Piteå, musikhögskolan i Cagliari, på Sardinien, masterclass i Musikfestivalen i Ljubljana samt numera studier i musikpedagogik på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Detta är min bakgrund som lärare i musik.

Studiematerial
Vilket kursmaterial ni ska använda bestäms vid första kurstillfället. Kostnad för
material ingår inte i kursavgiften.Ort

Medborgarskolan Luleå

Sandviksgatan 81, Luleå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 795 kr

Summa: 1 795 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde