Ort
Linköping
Tid
14:00-16:30
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Marianne Garmert
Nummer
44203
Pris
750 kr

Om arrangemanget

Varmt välkommen till en seniorcirkel hos Medborgarskolan! En cirkel för dig som vill allmänbilda dig, träffa andra seniorer och är dagledig torsdagar klockan 14.


Studiecirkeln bygger på deltagarnas egen medverkan. Vi läser gemensamt på om ämnet och delar med varandra vid cirkeltillfället. Här är ingen experten, utan vi lär tillsammans. Arbetet sker under trevliga former och vi tar lite tid för fika varje gång. Vi kommer gemensamt överens om vilka ämnen vi ska diskutera. Just nu har vi tema Japan och Sydkorea, och vi diskuterar alla delämnen som gruppmedlemmarna väljer och som vi vill lära oss mer om.

Seniorcirkeln Mervetarna behöver bli fler, så varmt välkommen att hänga med i vårt gäng. 
Första tillfället får du testa kostnadsfritt, så välkommen, men anmäl dig gärna först och hör av dig om du sen väljer att inte gå kvar. Och du, senior gäller "väl" från ca pensionsåldern och uppåt men vill du gärna vara med fastän du är yngre, så är du såklart också välkommen!

Upplägg

Vi träffas 10 torsdagar per termin. Vi återkommer med startdatum, men det brukar ligga i september.

Kursledare

Marianne Garmert

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kom som du är!

Anmälan och kallelse

Du får en kallelse i din brevlåda ca en vecka innan tillfället, som en bekräftelse på att tillfället blir av.

Bra att veta

Som medlem i FAS (Föreningen Aktiva Seniorer) har du 100 kr rabatt på dagcirklar med mera än 500 kr i deltagaravgift vid Medborgarskolan Linköping. OBS Uppge att du är medlem vid anmälan genom att ange medlemsnummer hos FAS.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 750 kr

Summa: 750 kr

Utforska ämnesområde