Ort
Göteborg
Startdatum
14 Dec 2024
Tid
11:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
45801
Pris
1 895 kr

Om arrangemanget

Att våga leka med sitt skrivande är en fantastisk idé! Det är genom lek och utforskande som vi ofta hittar de mest kreativa och oväntade idéerna. Så våga leka med ditt skrivande! Det finns inga gränser för vad du kan skapa när du släpper loss och låter fantasin flöda.

Innehåll   

Våga leka med din text! Det här är en kurs för dig som vill leka med din text – skriva saga eller skräck och våga skruva till. Du kan vara nybörjare eller ha skrivvana. Det blir olika övningar som ska ge inspiration att se och upptäcka det oväntade.

Förkunskaper   

Detta är en grundkurs för alla, inga förkunskaper krävs.


Kursledare

Inger Stockman är skrivpedagog och har bland annat gått på Skurups Folkhögskola och på Sörängens skrivarlinje samt på Nordiska Folkhögskolans journalistlinje.

Hon skriver själv och har givit ut diktbok och två romaner .

Inger har haft kurser i kreativt skrivande i Göteborg sen 2014 och har även kurser i självbiografiskt skrivande. Håller också kurser i Medborgarskolan i Trollhättan.


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial

Tag med papper, penna och kanske suddgummi.

Laptop går också bra.

Rabatter   

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 895 kr

Summa: 1 895 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde