Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Mariestad
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Michael Nyberg
Arrangemangsnummer
24758
Pris
4 995 kr

Om arrangemanget

Har du skaffat dig en Mac och vill komma igång på bästa sätt? Då är det här det perfekta alternativet för dig som vill ha hjälp snabbt och effektivt. Ska kursen betalas av arbetsgivaren, är du välkommen att anmäla dig under "Data- Företagsutbildning"i stället.

Om kursen
Du beskriver ditt behov, vi matchar det med den undervisning du behöver genom att du och ledaren tillsammans skapar upplägget för undervisningen. När kursen är klar kan du använda de flesta funktioner och program i din nya Mac. Dessutom ägnar kursen tid till dina frågor och önskemål om innehåll utöver det som ingår här: Vad gör din dator till en Mac? Introduktion till OS X. Fönsterhantering Filhantering Systeminställningar Safari Apple Mail Backup och Time Machine Bilder Facetime Spotlight Installera program iCloud Integrering/sync med iPhone /iPad

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Michael Nyberg har haft kurser i data hos Medborgarskolan i över 30 år. Han har lång erfarenhet och stor pedagogisk förmåga och inte sällan hör vi från deltagare att "nu först förstår jag, nu har jag äntligen lärt mig något" Han har även omfattande erfarenhet av uppdragsutbildning som helt anpassas efter kundens önskemål, från korta kurser till hela terminskurser, med allt från en till tio deltagare per gång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med dig egen Mac till kursen.
Referensexemplar av kurslitteraturen finns i lokalen. Deltagarna beställer själva sin kursbok.

Kursstart
Kursstarten planeras individuellt.

Bra att veta
I vårt tryckta kursprogram har det gått ut felaktig information om att kursen är på ett kurstillfälle med deltagaravgiften 2250 kr. Kursen är på två tillfällen för att säkerställa att grundinnehållet och specifika önkemål hinns med.

Kursens längd anpassas helt utifrån dina behov men minst 3 studietimmar. Kurskostnaden 2.250 kr omfattar 1 tillfälle med 3 x 45 minuters lektioner. En studietimme är 45 minuter. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böckerhos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

 

Ort

Medborgarskolan Mariestad

Esplanaden 1, Mariestad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 4 995 kr

Summa: 4 995 kr