Ort
Umeå
Startdatum
25 Sep 2024
Tid
17:30-20:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
56154
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Att måla är en underbar hobby som passar många och det är aldrig för sent att börja! Att måla i akryl är roligt och enkelt. Akryl är en vattenlöslig, luktfri och snabbtorkande färg som kan varieras i det oändliga med hjälp av fantasin. Kom och släpp loss och ha roligt med färg!

INNEHÅLL
Du får lära dig enkla sätt att måla med akrylfärg. Vi går igenom olika tekniker men målar efter egna idéer, en favoritbild, stilleben, ett porträtt eller bara fritt. Du får individuell handledning i ditt målande. Kursledaren är där för att hjälpa och inspirera. Vi kommer att ha roligt och inspirera varandra.

UPPLÄGG
Kursen omfattar 4 x 45 min per tillfälle. Vi träffas vid 5 tillfällen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Har du lite erfarenhet av måleri eller teckning så bygger vi vidare på det. Har du aldrig tecknat eller målat tidigare kan du experimentera med abstrakta former eller färgkompositioner vilket i sin tur leder till ett härligt fritt måleri. Intresset och glädjen i måleri visar dig vägen.

KURSLEDARE
Mary Höglund har målat i många år och vill fram för allt förmedla hur roligt det är att måla.

KURSMATERIAL
En duk på ram ingår i kursavgiften.  Det går även att köpa till pannåer på plats. Akrylfärg i ett rikt omfång finns att tillgå, samt skisspapper och material. Penslar finns att låna men vill du ha riktigt bra kvalitet är det bäst att du tar med dig din egen.  

BRA ATT VETA
Kursstart kan komma att ändra, startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt. Tillgång till hiss finns.

Ort

Medborgarskolan Umeå

Slöjdgatan 2, 1 tr, Umeå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Materialavgift: 200 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde