Ort
Tärnaby
Startdatum
10 Jun 2024
Tid
18:00-19:00
Dagar
Mån, Lör, Sön
Antal tillfällen
3 st
Nummer
55826
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Hitta känslan av skaparglädje! -Vill du måla med akryl? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så är du välkommen att måla med handledning av en duktig konstnär Marina Rönnholm.

INNEHÅLL
Du får lära dig olika penseltekniker och sätt att måla med akrylfärg. Vi går igenom olika tekniker tillsammans steg för steg och målar från en favoritbild, ett stilleben eller bara fritt i temat ”Vårglädje”. Du får individuell handledning i ditt målande. Kursledaren är där för att hjälpa och inspirera och vi fokuserar på ljus och skugga i vårmiljö. Vi kommer att ha roligt och inspirera varandra och måla kravlöst tillsammans.


UPPLÄGG
Kursen består av tre träffar. Den första sker digitalt via mötesplattformen Zoom måndag 10/6 kl. 18:00-18.45 då det blir genomgång av bl.a. penslar, penselteknik, grunder i målning och tips. Har man inte möjlighet att delta under denna så är det okej, du kommer att få möjlighet till genomgång under helgen 15-16 juni då vi träffas fysiskt i Lilla konferenslokalen på Folkan i Tärnaby. Det är bra att förbereda sig inför helgens träffar med att fundera ut vad man vill måla. Med fördel kan man välja ut något foto eller dylikt att måla av. Kurstiden för helgen är kl. 12-16. Fika ingår i kursavgiften.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE 
Marina Rönnholm har målat i många år och vill förmedla målarglädje och delar med sig av sina egna gedigna kunskaper och erfarenheter.

KURSMATERIAL
Material finns för utlåning. Färg, penslar, papper för akrylmålning och en duk ingår i kursavgiften. Vill du ha speciella färger el penslar får du gärna ta med dem själv. Det finns fler dukar att köpa på plats. 

BRA ATT VETA
Kursstart kan komma att ändras, startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.

Vid frågor, kontakta Marina på marina.ronnholm@medborgarskolan.se (076-8386999) eller ring oss på 0951-10177.

Ort

Folkan Tärnaby

Bergastigen, Tärnaby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde