Ort
Lund
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
13:00-15:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
68863
Pris
1 875 kr

Om arrangemanget

En kurs i olje- och akrylfärg där du både får arbeta med grunderna inom måleri och med färg och form kan ge uttryck för din egen fantasi och fritt skapa under ledning.

Innehåll

En stor del av kursen ägnas åt teori, diskussion och inspiration.
Kursledaren hjälper dig att utveckla och hitta ditt eget skapande, så väl som din teknik. Detta genom olika inspirationer och kreativa övningar.

Upplägg

Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle. 

För vem

För samtliga nivåer. Passar både dig som har målat länge och vill ha mer input och guidning såväl för dig som som vill komma igång med att måla. Du arbetar i egen takt under handledning.
 
Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.  
 
Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kurspriset utan bekostas av dig som deltagare. 
Duk, penslar, olja och/eller akrylfärg köper du själv efter samråd med läraren. Tag med skissblock och skiss penna  till första sammankomsten.
Vi arbetar endast med miljövänliga färger.

Inför ditt besök?

Medborgarskolan - Kultur -Måleri

Bra att veta

  • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning. 

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 875 kr

Summa: 1 875 kr

Utforska ämnesområde