Ort
Distans
Startdatum
8 Sep 2024
Tid
15:00-16:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
80630
Pris
1 690 kr

Om arrangemanget

Kinesiskan (Mandarin) är världens största språk och nyckeln till en ny kultur! Drömmer du om att besöka Kina och att kunna kommunicera med lokalbefolkning? Vill du få insikt i att skriva och förstå kinesiska tecken? Ta chansen och ta de första stegen mot din dröm på Medborgarskolan!

Innehåll

Denna kurs är skräddarsydd för nybörjare och utformad för att göra din mandarininlärning engagerande, personlig och rolig. Oavsett om du är fascinerad av mandarin, intresserad av att utforska kulturen eller helt enkelt ivrig att ge dig ut på ett nytt språkligt äventyr, är den här kursen utformad just för dig.

Ingen tidigare erfarenhet krävs - ta bara med din nyfikenhet och entusiasm!

Upplägg

Kursen genomförs 1 gång per vecka på distans i realtid. 

Förkunskaper

Denna kurs är en nybörjarkurs så inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Som infödd mandarintalare från Taiwan tar vår kursledare Yating med sig en unik blandning av kulturella insikter till våra lektioner. Med över ett decennium av undervisningserfarenhet, inklusive coachning i Sverige, har hon haft nöjet att vägleda elever från olika bakgrunder! Låt oss börja resan tillsammans!  

Kursmaterial

Under kursen används böckerna:  

• HSK Standard Course 1 – Textbook, ISBN 9787561937099

• HSK Standard Course 1 – Workbook, ISBN 9787561937105

Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 % rabatt hos Akademibokhandeln och 6 % hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart. Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

 

Pris

Deltagaravgift: 1 690 kr

Summa: 1 690 kr

Utforska ämnesområde