Ort
Kristianstad
Startdatum
11 Mar 2024
Tid
17:00-18:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
66740
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Gå en kurs i minimusikal. En härlig mix av teater och dans.

Om kursen
Vill du gå en fartfylld kurs i höst? Då är minimusikal perfekt för dig. Vi jobbar på att uttrycka oss genom dansen och teater, kanske sjunga eller mima och ser till att skapa en riktigt showig dans som kan charma publiken ordentligt. 

För vem
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledaren
Camilla Persson

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta.
Vi dansar i lediga kläder. Bra att ta med en vattenflaska. Uppehåll v.8 och v.14. Uppvisning på teatern den 3 maj.

- Lektionen är 60 min.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ämnesområde