Tid
18:00-19:30
Antal tillfällen
20 st
Nummer
44229
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Var en del av ett helt unikt projekt när vi under ett års tid skapar en tryckt bok, där du som är ung i Skäggetorp får vara med och lyfta dina tankar och känslor om din stadsdel.

Medborgarskolan kommer under 2024 att tillsammans med ungdomar bosatta i Skäggetorp att skapa en bok. I boken kommer ungdomarnas egen bild av stadsdelen att presenteras. Ungdomarna får själva visa sina favoritplatser i text och bild. Boken kommer att tryckas och finnas till hands på till exempel skolor och bibliotek runtom i staden. Syftet är att lyfta och engagera ungdomarna och presentera en mer positiv bild av stadsdelen Skäggetorp. Aktiviteten riktar sig till ungdomar, 13-25 år, bosatta i Skäggetorp.

Aktiviteten genomförs i samarbete med Heroes in Sweden och Ung Puls Skäggetorp, med stöd av Linköpings kommun.

Upplägg

Vi träffas i Ung Puls lokaler i Skäggetorp centrum på fredagskvällar. 

Kursmaterial

Material och fika ingår.

Kursledare

Samah Bahlo

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner. 

Anmälan och kallelse

Kontakta oss om du vill veta mer eller anmäla intresse: linkoping@medborgarskolan.se

 

Ort

Ung Puls Skäggetorp

Skäggetorp- Centrum 3C

Visa på karta

Relaterade artiklar

Ekonomi och samhälle

Amplified Equally fest 2023!

Här kommer den, trailern från årets upplaga av Amplified equally fest 2023 i Stockholm. Amplified equally strävar efter att främja en jämställd musikscen med en...

6 november 2023
Läs vidare om "Amplified Equally fest 2023!"

Utforska ämnesområde