Retrodansare i glitter
Kurs

Musikalskolan 11 år och uppåt

Ort
Jönköping
Startdatum
27 Jan 2022
Tid
19:00-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Lovisa Babil
Nummer
29828
Pris
1 700 kr

Om arrangemanget

Musikalskolan 11 år och uppåt

INNEHÅLL OCH MÅL

Gillar du att dansa, sjunga och stå på scen? Då är detta kursen för dig.


Denna klass riktar sig till dig som vill kombinera dans, sång och artisteri. Fokus kommer att ligga på dans, med Jazzdans och Streetdance som grund, men även sångträning, teaterövningar, samarbetsövningar och träning i scennärvaro ingår i kursen.
Målet är att tillsammans skapa och få stå på scenen i  slutet av terminen.

UPPLÄGG

Vi uppträder på Jönköpings teater i samband med dansuppvisningarna i maj.


FÖRKUNSKAPER
Alla nivåer. Det är bra om du har dansat och/eller sjungit tidigare, men alla är välkomna. Så länge man VILL kommer man långt.

KURSLEDARE

Lovisa Babil är en utbildad artist med stora kunskaper inom dans, men även inom sång och teater. Har flera års erfarenhet av att både stå på scen men också skapa produktioner. Har under den senaste tiden arbetat som koreograf och har även samarbetat med Spira, Per Brahegymnasiet och Teaterstickorna. Förutom danskunskap läggs det mycket fokus på samhörighet för hon anser att i en trygg miljö kan man tillsammans skapa något fantastiskt och utvecklas som personer. Med glädje, musik och gott ledarskap kommer dessa klasser bidra till personlig utvecklig och ökad livskvalité.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Valfria bekväma kläder. Barfota alt. dansskor/gympaskor

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion  inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.


Välkommen! 

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 700 kr

Summa: 1 700 kr

Utforska ett ämnesområde