Ort
Linköping
Startdatum
16 Sep 2024
Tid
10:00-12:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Michael Vågsten
Nummer
44450
Pris
1 495 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Använd fantasin, arbeta med händerna och dela skaparglädje med andra. Du väljer själv om du vill jobba med olja eller akryl. Vi går igenom färglära, komposition, perspektiv och teknik.

Innehåll

I den här kursen arbetar vi med landskapsmåleri och målar med inspiration från konsthistorien. Vi kommer även jobba med porträtt och stilleben.  Kursledaren demonstrerar varje moment för sig.

Förkunskaper

Denna kurs vänder sig till både dig som är helt nybörjare och till dig som målat tidigare.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften. Ta med olje- eller akrylfärger, penslar och duk/pannå. Vi samarbetar med mgnART i Bankekind. Som kursdeltagare kan du göra dina inköp med 10% rabatt på plats i konstnärshandeln eller i webbshopen.

Kursledare

Michael Vågsten som jobbar som konstnär och även har målarkurser vid sidan av.
Inom måleriet behärskar han både moderna tekniker samt äldre tekniker. Han har även kunskap om måleriet genom historien. Se Michaels konst här

www.vagsten.com

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde