Ort
Finspång
Antal tillfällen
8 st
Nummer
34983
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Individuell undervisning i piano på distans

Tillsammans med sin pianolärare övar det lilla barnet  rytmer, genom att räkna och klappa olika rytmer. Så utvecklas musikalitet, lyssningsförmåga och teknik. Vi kan även öva på andra instrument än piano för att utveckla känslan för musiken.

Sedan får eleven lära sig noter, och börja spela enkla melodier.

Innehållet utformas i samråd mellan läraren och eleven.

UPPLÄGG
Lektionstiden är 30 minuter för barn 4 - 6 år. Ni träffas 8 veckor i rad på samma dag och tid. Undantag för röda dagar och helgdagar. Tidpunkten bestäms gemensamt av dig och läraren. Undervisningen sker i lugn hemmamiljö hos läraren.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper.

KURSMATERIAL
Eleven ansvara själv för inköp eller utskrift av noter. Tillsammans med läraren diskuterar man fram vad som kan vara lämpliga noter.

KURSLEDARE
Evgeniya Nilsson har spelat piano sedan mycket tidig ålder och hon har en gedigen pianoutbildning från sitt hemland Ryssland. Hon har i många år undervisat både små barn och vuxna - allt från nybörjare till avancerad nivå. Evgeniya kom till Sverige för tio år sedan och hon har bland annat arbetat på Kulturskolan i Finspång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt pianospelande. Meddela kursadministrationen eller kursledaren så hjälper vi dig.

BRA ATT VETA
Efter anmälan blir du kontaktad för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. För barn under 18 år måste en målsman stå som betalare. Anmäl barnets uppgifter som deltagare och fyll senare i målsmans uppgifter under rubriken annan betalare.

Om man är förhindrad eller måste ändra tid för en sammankomst så behöver vi ha besked om detta senast 24 timmar innan avsatt tid. I annat fall så anses sammankomsten förbrukad. Vid händelse av att kursledaren är sjuk eller att Medborgaskolan ställer in en sammankomst så ska den sammankomsten alltid tillgodoräknas deltagaren och tas igen vid överenskommet tillfälle. Meddelande om frånvaro lämnas i första hand direkt till kursledaren alternativt till kontaktpersonen på kontoret.

Vill du delbetala kursen? Skriv i så fall i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Välkommen!

Ort

Hemma hos ledaren

Lillsjövägen 16, Finspång

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde