Ett barn spelar piano
Distanskurs

Piano - distans enskild undervisning

Ort
Distans
Antal tillfällen
8 st
Nummer
41521
Pris
3 200 kr

Om arrangemanget

Individuell distansundervisning i piano från nybörjare till avancerad nivå.

Tillsammans med din pianolärare utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Vi går igenom grundläggande notläsning och ackordens uppbyggnad. Du kommer att lära dig grunderna för att kompa och spela melodier. Vi går också igenom grundläggande pianoteknik som t ex fingersättning och pedalspel. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt.

UPPLÄGG
Lektionstiden är 45 minuter. Ni träffas 8 veckor i rad på samma dag och tid. Undantag för röda dagar och helgdagar. Tidpunkten bestäms gemensamt av dig och läraren. Undervisningen sker via videolänk.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv på en mer avancerad nivå.

KURSMATERIAL
Eleven ansvara själv för inköp eller utskrift av noter. Tillsammans med läraren diskuterar man fram vad som kan vara lämpliga noter.

KURSLEDARE
Evgeniya Nilsson har spelat piano sedan mycket tidig ålder och hon har en gedigen pianoutbildning från sitt hemland Ryssland. Hon har i många år undervisat både små barn och vuxna - allt från nybörjare till avancerad nivå. Evgeniya kom till Sverige för tio år sedan och hon har bland annat arbetat på Kulturskolan i Finspång. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

Utvecklingsmöjligheter
När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt pianospelande. Meddela kursadministrationen eller kursledaren så hjälper vi dig.

BRA ATT VETA
Efter anmälan blir du kontaktad för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Om man är förhindrad eller måste ändra tid för en sammankomst så behöver vi ha besked om detta senast 24 timmar innan avsatt tid. I annat fall så anses sammankomsten förbrukad. Vid händelse av att kursledaren är sjuk eller att Medborgaskolan ställer in en sammankomst så ska den sammankomsten alltid tillgodoräknas deltagaren och tas igen vid överenskommet tillfälle. Meddelande om frånvaro lämnas i första hand direkt till kursledaren alternativt till kontaktpersonen på kontoret.

Vill du delbetala kursen? Skriv i så fall i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Välkommen!

Ort

Distanskurs

Via videomöte Norrköping, Distans

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 200 kr

Summa: 3 200 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde