Ort
Göteborg
Startdatum
28 Maj 2024
Tid
15:30-16:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Martin Skafte
Nummer
43427
Pris
2 755 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Ett piano kan med rätt beröring ge ifrån sig de vackraste av ljud och kan spelas av såväl unga som äldre. Oavsett om du är barn eller vuxen och vill utveckla ditt spelande eller är en nyfiken nybörjare kan enskild undervisning vara ett bra alternativ.

Innehåll 

Enskild undervisning i piano från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en pianolärare utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. 

Upplägg 

Lektionerna sker enskilt med en pianolärare sex veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter. Undervisningen sker under eftermiddagar men inte på röda dagar. 

Förkunskap

Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv. 

Kursledare 

Martin Skafte är pianist och tonsättare. 2010 tog han sin Masterexamen i komposition vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. 
Som lärare tycker han det är viktigt att inlärningen är lustfylld och utgår gärna från elevernas egen musiksmak och intressen. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling. 

Rabatter  

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.
  • Lokalen ligger på plan 4, hiss finns. 
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 755 kr

Summa: 2 755 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde