Ort
Kristianstad
Startdatum
16 Sep 2024
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
69218
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Är du nyfiken på att lära dig spela piano och vill börja från grunden? Eller har du spelat längre men vill vidareutveckla ditt spelande? Med enskilda lektioner får du möjlighet att utveckla ditt pianospel i din egen takt.

Om kursen
Vi lägger grunden med noter, men du får även lära dig ackordspel. Från nybörjarnivå till dig som spelat längre. Pianoläraren anpassar lektionerna efter din nivå, så ditt pianospel utvecklas i din egen takt.

För vem
Ingen förkunskap krävs. Undervisningen riktar sig till dig som är nybörjare upp till avancerad nivå.

Kursledaren
Tobias Olvestrand

Alla kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen består av 6 tillfällen á 25 minuter. Medborgarskolan tar kontakt med dig och bestämmer om tid. Kursen kommer löpa vecka efter, samma tid. Om specifik kurslitteratur skall användas kan kostnad för detta tillkomma.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Kristianstad

Magasinsgatan 2, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde