Ett barn spelar piano
Kurs

Piano, enskild undervisning, 7 ggr 40 min

Ort
Kungsbacka
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
31274
Pris
2 450 kr

Om arrangemanget

Ett piano kan men rätt beröring ge ifrån sig de vackraste av ljud och kan spelas av såväl unga som äldre. Oavsett om du är barn eller vuxen och vill utveckla ditt spelande eller är en nyfiken nybörjare kan enskild undervisning vara ett bra alternativ.

Innehåll
Individuell undervisning i piano från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en pianoledare utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. Ett keyboard används i undervisningen.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en pianoledare och består av sju träffar på samma dag och tid. Lektionstiden är 40 minuter, men det finns möjlighet att boka dubbellektioner om du önskar längre tid. Undervisningen erbjuds under eftermiddagar och kvällar, men inte på röda dagar.
Har du ett önskemål om tid så kan du ange det i meddelanderutan vid anmälan.

Förkunskaper
Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram

Utvecklingsmöjligheter
När du har förbrukat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler.
Då kan du behålla din tid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.

Efter anmälan blir du kontaktad av oss för att bestämma tid för undervisningen.
Det är därför viktigt att du anger korrekta kontaktuppgifter vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram.
Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.
Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 450 kr

Summa: 2 450 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde