Ett barn spelar piano
Kurs

Piano, enskild undervisning intresseanmälan

Ort
Kalmar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Ann Johansson
Nummer
42316
Pris
3 500 kr

Om arrangemanget

Tillsammans med din pianolärare utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Vi går igenom grundläggande notläsning och ackordens uppbyggnad. Du kommer att lära dig grunderna för att kompa och spela melodier. Vi går också igenom grundläggande pianoteknik som t ex fingersättning och pedalspel. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära dig så mycket som möjligt.

UPPLÄGG
Lektionstiden är 45 minuter/kurstillfälle och pågår i 8 veckor. Lektionerna ges i lugnt och pedagogiskt tempo i hemmamiljö.
Tidpunkten bestäms gemensamt av dig och läraren.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv på en mer avancerad nivå.

KURSLEDARE:
Ann Johansson har under många år undervisat i piano för alla åldrar. Hon är även utbildad inom sång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

BRA ATT VETA
Efter anmälan blir du kontaktad för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mejladress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i så fall i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala fakturan på två eller tre månader utan extra kostnad.

Välkommen!

 

 

 

 

 

Ort

Hemma

Matrosgatan 2, Kalmar

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 500 kr

Summa: 3 500 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde