Ort
Örebro
Startdatum
2 Sep 2024
Tid
17:30-18:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
81312
Pris
1 775 kr

Om arrangemanget

Gruppundervisning i pianospel. Vi tar det steg för steg och lär oss ackord, rytm och melodi för att bygga en liten repertoar.

 

Upplägg
Kursen innefattar 12 tillfällen x 45 minuter. Uppehåll för sportlov och påsklov v 13

Förkunskaper
Kursen är en lätt fortsättning för dig som spelat en 

Kursledare
Carl studerar Kandidatprogram inom Jazz och pop improvisation med huvudinstrument piano. Han har jobbat som pianolärare, teatermusiker, kompositör, ungdomsledare och frilansande musiker, ensemblelärare.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Medtag egna hörlurar till lektionerna, det går bra med vanliga mobiltelefonhörlurar. För att du ska kunna utvecklas bör du ha tillgång till piano så att du kan öva mellan lektionstillfällena.

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 775 kr

Summa: 1 775 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde