
Dags för julgodis!
Vintertiden är här och vi närmar oss jul. Julen innebär tid för gemenskap med släkt och vänner. Samt självklart god mat och dryck.
Du får lära dig att baka desserter och paj av säsongens äpplen. Du får även tips och tricks för att baket ska bli lyckat.
Du får med dig det du bakat hem, tillsammans med häfte innehållande kursens recept.
Observera att du själv behöver ta med dig ca 2 kg äpplen (givetvis är även äppelälskare utan egen skördade äpplen välkomna). Övriga ingredienser får du på kursen.
En halvdagskurs för nybörjare. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper. Alla hjälper till att plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen.
Inga förkunskaper, alla är välkomna.
Silvia Rexinger är diplomerad konditor med erfarenhet från Grand Hotel i Stockholm och driver bakningskontot silviarexinger på Instagram.Hon har passion för både det stora och lilla och älskar att göra allt från tårtor till desserter, småkakor, godis och glass.
Som kursledare vill Silvia få den som är nyfiken på bakning att våga ta steget, oavsett om man är nybörjare eller vill upptäcka något nytt. Med pepp och lättsamhet hjälper hon dig att ta din bakning till nya höjder.
Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.
Deltagare under 18 år behöver komma i sällskap med ansvarig vuxen som också anmäler sig till kursen.
Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelande fältet i samband med anmälan.
Recept och instruktioner som du använder på kursen. Kostnad för råvaror ingår.
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.
Deltagaravgift: 995 kr
Summa: 995 kr