Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Stockholm
Startdatum
12 Mar 2020
Tid
18:00-21:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Peter Streijffert
Nummer
39501
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Tillsatsfria naturviner får allt större plats på vinhyllan. Vad är naturvin egentligen, hur smakar det, var hittar man det?

Naturviner är viner producerade utan tillsatser och långa innehållsförteckningar, på druvor odlade gifter och konstgödning. Lär känna skillnaden mellan naturviner och biodynamiskt odlade druvor. Jämför med traditionell odling och tillverkning. Vad kännetecknar de olika odlingssätten och hur ser produktionen ut i Europa och världen. Med teori om förutsättningar och tekniker och med provsmakning av 5 olika orange och röda viner. Med smakbitar till.

Kursledare

Peter Streijffert är författare, kock, odlare och föreläsare. Författare till prisade böckerna Smak (2016) och Vego&Vin (2017) och nu senast Odla i stan 2019 - alla utsedda till årets kokböcker mat&dryck i kombination,  Peter var utsedd av FOBO till Årets Guldgrävare 2013 Han är ansvarig för Hammarbys Klimatpositiva odling. Peter arbetar även på Systembolaget och har mycket koll.
 
Bra att veta Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

 

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ett ämnesområde