Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Vi har just nu problem med vår e-post. Väntar du på mejl från oss, t ex kallelse/faktura/e-lista? Kontrollera om den kan ha hamnat i din skräpmejlbox. Finns den inte där, kontakta oss så hjälper vi dig!

Välj en matlagningskurs som passar dig och hitta inspirationen, teknikerna och recepten för att laga mat från ett nytt kök. En matlagningskurs kan vara en social aktivitet, den kan ge dig inblick i en annan kultur och ge dig inspiration och underlätta i vardagen.

Vi arrangerar matlagningskurser, provsmakningar och föreläsningar om mat och dryck över hela landet. Du kan också lära dig att laga vegetarisk eller vegansk mat eller att stoppa korv, baka bröd och laga mat från Asien, Frankrike eller Italien.

Vi har också vin- och chokladprovningar och kockutbildningar.

På Medborgarskolan erbjuder vi en mängd olika kurser inom mat och dryck. Hitta den som passar dig och anmäl dig redan idag!

Diplomutbildningar inom mat och dryck

Vill du bli kock, konditor eller bartender? En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. En diplomutbildning är en yrkesutbildning där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig.

Läs mer

Vårt utbud inom Mat och dryck

Din sökning"" visar resultat i

Sortera på:

RelevansA-ÖStartdatumPris

Ämnen inom mat och dryck

Utforska ett ämnesområde