Ort
Helsingborg
Startdatum
19 Sep 2024
Tid
18:45-19:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
68401
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

Qigong är en hälsometod som består av mental koncentration, enkla rörelser och andning för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen.

Effekten uppnås genom att släppa på överflödig spänning i kroppen, samt förbättring av blodcirkulation, andning och utvecklande av senstyrka. 
Qigong kan bidra till förbättring av ryggraden och lederna, och du tränar din förmåga att slappna av och koncentrera dig på rätt sätt.

Grundläggande modul:

  • Optimal anpassning av kroppen inom tyngdkraften.
  • Avslappningsövningar
  • Övningar för samordning av rörelse, andning och tanke.
  • Du lär dig Yijin jing uppsättningens övningar. En serie övningar, samordnade med andning, avsedda att dramatiskt förbättra den fysiska hälsan.

Kursledare
Natalia Pavliuk - Jag har tränat Tai Chi och Qigong i 10 år. Den passionerade träningen är det som en gång höjde min produktivitet och vitalitet till en sådan nivå att jag kände mig ”född på nytt”. Jag har haft turen att få studera med en mästare i traditionell autentisk Tai Chi och Qigong och jag undervisar på samma sätt, genom fysikens och logikens språk.  Välkommen till min klass! // Natalia

För vem?
Alla är välkomna, inga förkunskaper behövs. 

Bra att veta
Ha mjuka sköna kläder som du rör dig lätt i. Ha gärna mobilen avstängd när du kommer in till lokalen. (omklädningsrum finns ej)

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!   
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom Epassi.
Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura 
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

 

 

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Utforska ämnesområde