Ort
Göteborg
Startdatum
20 Apr 2024
Tid
11:00-14:45
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lilian Svensk
Nummer
39592
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Gimbap är en populär koreansk maträtt som innehåller ris och olika råvaror som rullas in med torkat sjögräs. Gimbap äts oftast till picknick och andra utomhusaktiviteter, serveras med danmuji (inlagd rättika) eller kimchi.

Innehåll
I kursen kommer du att få rulla både Gimbap och vietnamesiska sommarrullar, rullarna är vegetariska, dock innehåller gimpab ägg för det är omelett i den. Vi kommer även att göra en dipp till rullarna. I slutet av kursen äter vi tillsammans och avnjuter det vi rullat.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Lilian Svensk är en mat och växtintresserad kvinna som har ett härligt pedagogiskt sätt att leda och lära kursdeltagare.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerade sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i våra interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ledaren har eget material

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca1-2veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde