Ort
Göteborg
Startdatum
28 Sep 2024
Tid
11:00-14:45
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lilian Svensk
Nummer
39592
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Gimbap är en populär koreansk maträtt som innehåller ris och olika råvaror som rullas in med torkat sjögräs. Gimbap äts oftast till picknick och andra utomhusaktiviteter, serveras med danmuji (inlagd rättika) eller kimchi.

Innehåll

I kursen kommer du att få rulla både Gimbap och vietnamesiska sommarrullar, rullarna är vegetariska, dock innehåller gimpab ägg för det är omelett i den. Vi kommer även att göra en dipp till rullarna. I slutet av kursen äter vi tillsammans och avnjuter det vi rullat.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 

 

Kursledare

Lilian Svensk är en mat och växtintresserad kvinna som har ett härligt pedagogiskt sätt att leda och lära kursdeltagare.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerade sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i våra interna utbildningsprogram.

Rabatter    

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ämnesområde