Ort
Falkenberg
Startdatum
3 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
42131
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Grundkursen i ryska innehåller alfabetet, grunderna i uttal, grammatik och ordförråd samt kommunikativa övningar för olika vardagliga situationer. Kursen är en nybörjarkurs.

Innehåll
På den här kursen kommer du att lära dig grunderna i ryska, som alfabetet, uttalet, grammatiken och några enkla fraser. Du får även med dig lite rysk kultur och historia. Kursen är anpassad för dig som inte har några förkunskaper i ryska, och vi kommer att varva praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du lär dig lätta och användbara vardagsfraser.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Materialkostnad tillkommer. Beställs av deltagaren själv på nätet. "Ryska 1 ( textbok och övn bok).
Vänta med att beställa boken tills vi skickar ut kallelsen.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Falkenberg

Holgersgatan 21, Falkenberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde