Ort
Göteborg
Startdatum
18 Feb 2024
Tid
11:00-14:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kristina Eriksson
Nummer
39377
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Gillar du citrusfrukter? Vill du lära dig göra hemgjord apelsinsaft, citronmarmelad och limecurd? Då är det här kursen för dig. Så här års när det är säsong för citrusfrukter passar det extra bra att göra sin egen saft, marmelad och curd. Och upptäcka hur gott det är. Vi provsmakar det hemgjorda och sedan får man ta med sig resten hem.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kristina är utbildad hem- och konsumentkunskapslärare men har de senaste 20 åren frilansat som matskribent och kokboksförfattare. Hon gör recept i veckotidningar och månadstidningar och har gjort 23 kokböcker. Kristina vill inspirera till mer matlagning och sprida matglädje. Hon vill dela med sig av både nya smakupplevelser och påminna oss om matminnen från förr, hon vill visa på hur enkelt det kan vara att laga god mat!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ledaren har eget material.

Bra att veta
Tag gärna med matlådor till eventuella rester.

Vill du delbetala, skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde