Ort
Kungsbacka
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
49211
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Bor det en sångfågel inom dig? Genom enskilda sånglektioner kan du lära dig en god och hållbar sångteknik samt ge dig själv möjligheten till musikalisk utveckling. Enligt forskning mår människor som sjunger eller musicerar bättre, så vad väntar du på?

Planerad uppstart för höstens sångundervisning är 21/8-24

Innehåll

Individuell sångundervisning från nybörjare till mer avancerad nivå. Tillsammans med en sångpedagog utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Är du nybörjare lägger vi fokus på grundläggande sångteknik så som andning, stöd och tonplacering. Om du sjungit tidigare arbetar vi med att förstärka stödet, komma upp på höjden, förhindra kläm i strupen och effektivisera andningen. För att undervisningen ska passa dig så anpassas den efter in egna takt och förmåga.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en sångledare och består av fyra träffar på samma dag och tid. Lektionstiden är 40 minuter, men det finns möjlighet att boka dubbellektioner om du önskar längre tid. Undervisningen erbjuds under eftermiddagar och kvällar, men inte på röda dagar.
Har du ett önskemål om tid så kan du ange det i meddelanderutan vid anmälan.

Förkunskaper
Du behöver inte ha sjungit eller tagit sånglektioner tidigare. Undervisningen anpassas efter din individuella utgångspunkt.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram

Utvecklingsmöjligheter
När du har förbrukat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler.
Då kan du behålla din tid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.

Efter anmälan blir du kontaktad av oss för att bestämma tid för undervisningen.
Det är därför viktigt att du anger korrekta kontaktuppgifter vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram.
Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.
Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde