Sångerska sjunger i mikrofon.
Kurs

Sång - individuell undervisning

Ort
Ystad
Startdatum
30 Jan 2023
Tid
16:40-17:10
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Maria Green
Nummer
59949
Pris
2 990 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Utveckla din sångröst! Sången är källa till mycket glädje och gemenskap, men också ett instrument i egen rätt. Lär dig sjunga till pianoackompanjemang. Utveckla din sångröst med hjälp av teknik för andning, tonbildning, textbehandling och allmän musikalisk stilkännedom.

Vill du lära dig mer om din röst och utveckla din sång? Utifrån dina egna förutsättningar får du hjälp att utveckla sångteknik och musikalitet. Undervisningen riktar sig såväl till dig som är nybörjare som till dig som är på fortsättningsnivå, där vi jobbar mer med teknik, tolkning och eget musikaliskt uttryck.


Upplägg
Vid individuell undervisning anpassar läraren kursen efter dina förkunskaper och ambitioner. Kursen går framåt i din takt, och om du övar själv mellan lektionstillfällena ökar dina chanser att utvecklas betydligt.


För vem
Inga förkunskaper krävs. Undervisningen anpassas efter kursdeltagarens startnivå.

Kursledare
Maria Green

Maria är en erfaren pedagog som själv började spela piano som barn. Senare bedrev hon sångstudier på hög nivå, bland annat interpretation och en lång period har Maria haft egen studio med sång- och pianoelever i alla åldrar. Hon är även blomsterkreatör och trädgårdsmästare. Maria tycker att musiken är något man alltid kan bära med sig, och det viktigaste av allt är glädjen i att musicera.

"Det här är de bästa 30 minuterna på hela veckan!"                         

                                  /Ingela, sångelev hos Maria


Kursmaterial
Ledaren tillhandahåller noter. Kostnad för ytterligare notmaterial kan tillkomma.

Bra att veta
Är tiden du vill ha uppbokad? Anmäl dig på en reservplats så tar vi kontakt om tiden skulle bli ledig eller en alternativ tid finns att erbjuda.

Undervisningsperioden är januari till maj på våren och september till början av december på hösten. Det kan gå att förlänga din kurs mot slutet av terminen, hör efter med kursledaren.

Obs att vid enskild undervisning gäller inte kombinationsrabatter inom Medborgarskolans övriga utbud.


Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar den: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 990 kr

Summa: 2 990 kr

Utforska ämnesområde