Ort
Ludvika
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Alexander Högbom
Nummer
73119
Pris
300 kr

Om arrangemanget

Vill du spela i band och är mellan 10-15 år? Då kan det här vara något för dig!

Innehåll

På Glashuset i Ludvika har vi ett band där just du kan få bli med. Vi träffas för att repa i replokalen en gång i veckan och alla träffar leds av en ledare med lång erfarenhet av att spela i band. Om vi blir tillräckligt bra kommer vi så småningom att spela in i studion och släppa låtarna på Spotify. Och vem vet, vi kanske till och med spelar live inför publik en vacker dag. Vi kommer hålla oss till enklare rock och punk-låtar då det är enklaste stilen att börja med. Du behöver inte ha med dig något instrument då allt finns på plats. Vill du ta med eget instrument så får du gärna göra det.  

Upplägg

  • Vi repar en kväll i veckan 2 x 45min
  • Varje kursomgång består av 4st repningar
  • Ledaren planerar repningarna och hjälper dig så du enkelt kan hänga med och spela tillsammans med dom andra
  • Du kommer få låtar att öva på mellan repningarna

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs men viss vana välkomnas. 

Just nu söker vi en gitarrist och bassist till ett redan startat band. Har du viss vana inom dessa instrument är du välkommen att komma och prova spela med dem. 

Material

Kom som du är, allt material ingår i kurspriset.

Kursledare

Alexander Högbom har spelat i band i över 25 år. Som 12åring startade han punkbandet Butchers tillsammans med sin bror och har idag turnerat i stora delar av världen med sitt doomband October Tide. Alex kommer vara gruppens ledare och hela tiden se till att utveckling sker.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Glashuset Ludvika

Verkstadsvägen 6, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 300 kr

Summa: 300 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde