Ort
Umeå
Startdatum
3 Sep 2024
Tid
18:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
55868
Pris
1 895 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Låt dig inspireras att skapa något i denna glimrande, vackra metall med oändliga möjligheter. Kursen i silversmide är för dig som gillar att arbeta med dina händer och vill bära vackra handgjorda smycken.

Innehåll
Under kursen går kursledaren igenom de olika arbetsmetoderna och metallens egenskaper. Du lär dig hur du kan forma silvret och ge ytorna olika utseende. Ta gärna med dig förslag på smycken som du skulle vilja göra!

Upplägg
7 kurstillfällen. Vi pratar om material, verktygsvård, arbetsgång mm. Arbetet sker självständigt under ledarens handledning.

förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med mer rutinerade deltagare för att få en bra dynamik i gruppen. På det sättet inspireras och lär ni även av varandra.

Kursledare
Clara Sjöqvist är vår kursledare för nybörjarkurserna. Hon är en kreativ person med goda kunskaper inom hantverket och med ett öga för form. 

Kursmaterial
I kursavgiften ingår ett arbetshäfte om silversmide. Alla verktyg och annat material som behövs för kursen finns i lokalen. Silverpriset hos oss ligger idag på 15:-/gram. Detta betalas med swish eller via faktura efter avslutad kurs.

Bra att veta
Tänk på att du är i en verkstad. Ta på oömma kläder.
Hiss finns. Ring 090-77 96 11 så hjälper vi dig.

Invänta kallelse och faktura före kursstart. Observera att om kursen inte har tillräckligt med deltagare kan kursstarten bli framflyttad.

Har du frågor?

Maila verksamhetsutvecklare Karolina Helleberg 

karolina.helleberg@medborgarskolan.se 

Ort

Medborgarskolan Umeå (Nya Verkstan)

Kungsgatan 36, Umeå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 895 kr

Summa: 1 895 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde