Ort
Limhamn
Startdatum
27 Aug 2024
Tid
11:00-14:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
68539
Pris
2 500 kr

Om arrangemanget

Du som är 65 år eller äldre kan i lugn takt skapa ett eget smycke under handledning av vår kursledare i vår trevliga verkstad.

Innehåll

I lugnt tempo kan du experimentera och prova att såga, borra, fila och putsa . Resultatet blir ett glänsande smycke som du är ensam om. Teori ingår vid varje kurstillfälle.

Upplägg

Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem

Du som är 65 år eller äldre är välkommen till denna kurs. Inga förkunskaper krävs eftersom var och en kan arbetar utifrån sin egen fantasi och kunskap, 

Kursledare

Tigra Stige är certifierad guldsmed efter att ha gått en fyraårig utbildning vid NEXT-Uddannelse i Köpenhamn. Hon har bred erfarenhet inom yrket och arbetar för tillfället som verksam guldsmed. Det som gör guldsmide intressant samt driver henne inom hantverket är den konstanta personliga utvecklingen och de unika resultaten.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling. 

Kursmaterial

Kostnad för material tillkommer. Priset för silver är 16 kronor/gram så kostnaden beror på vad du gör.

Bra att veta

  • Kursstarten är preliminär och kan komma att ändras.
  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning.

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 500 kr

Summa: 2 500 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde