Ort
Eskilstuna
Startdatum
24 Mar 2024
Tid
10:00-14:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
76484
Pris
995 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Av exklusiva italienska papper skapar designern och illustratören Backtopoetry en magisk värld! Vill du pröva att skapa fantastiska blommor i papper? Ja då är denna workshop för dig!

Innehåll

Välkommen på en riktigt kreativ workshop! Vi kommer göra pappersblommor på olika sätt - blommor på stjälk och blommor utan stjälk. Vi jobbar med italienskt crepepapper och du gör så många du vill och hinner. 

Du kommer få grunderna för att fortsätta hemma och utveckla din personliga stil. 

Det kommer bli kreativt, säkert lite kladdigt men framförallt väldigt roligt!

Inga förkunskaper krävs men det är bra om du tar med dig en sax. 

Materialet köpes på plats.

Upplägg
Workshopen är en dag och håller på i 4 timmar, med plats för fika. I våra lokaler finns kylskåp och mikro, Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare 
Kursledare för workshopen är Hanna Nyman

Av exklusiva italienska papper skapar designern och illustratören Backtopoetry en magisk värld! 

Hanna Nyman är personen bakom Backtopoetry. Hon är utbildad på Konstfack och började jobba med papper redan under studietiden.

Intresset för blommor kommer från Hannas mormor som var florist. Minnen från att sitta på disken i blomsterbutiken när mormor band buketter ligger henne varm om hjärtat.

Efter examen jobbade Hanna många år som illustratör och printdesigner inom mode.

Idag driver hon sitt egna företag Backtopoetry i Stockholm med uppdrag inom produktdesign, illustration, props för plåtningar och event.

 

Gå gärna in på Instagramkontot @backtopoetry för att se mer.

 

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften men kan köpas av kursledaren på plats. Kostnaden ligger mellan 150-300 kr beroende på vad du väljer att skapa. Lån av verktyg ingår i kurskostnaden. Men ta gärna med en sax.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Bra att veta
I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

För inspiration, gå gärna med i Facebook-gruppen "Medborgarskolans Hantverkscentrum på Ekeby Bruk". Observera att gruppen endast är till för inspiration. För kundtjänstärenden ska du kontakta Medborgarskolan via telefon eller mail: malardalen@medborgarskolan.se.

Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde