Ort
Uppsala
Startdatum
6 Apr 2024
Tid
10:00-14:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lisa Hedberg
Nummer
74308
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Är du sugen på att skapa dina egna unika och vackra örhängen? Eller kanske skapa en vacker och unik present? Då är vår workshop i hur man pärlar örhängen perfekt för dig! Kom och lär dig tillsammans med Lisa Hedberg från Sunday studio!

Innehåll

På den här workshopen får du lära dig grunderna i pärlning, från hur du väljer material och verktyg till hur du gör olika typer av örhängen med olika tekniker. Du får också chansen att uttrycka din kreativitet och personlighet genom att designa och göra dina egna örhängen som du kan ta med dig hem. Workshopen är lämplig för både nybörjare och erfarna pärlare som vill lära sig mer och ha roligt. Boka din plats nu och upplev glädjen och skönheten i pärlning! Tillsammans med Lisa från Sunday studio lär vi oss 2 grundtekniker och vi designar, bestämmer färg och form för vårt smycke/örhänge.

Vi lär oss de två olika grundteknikerna som man oftast använder sig av. Sen designar och pärlar vi ett par örhängen så ni lämnar workshopen i nya örhängen.  Då har ni också med er två olika tekniker för att kunna fortsätta pärla hemma efter workshopen. 

Upplägg
En dags workshop för att få lära dig grund tekniker för att kunna pärla ett örhänge.


Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta i kursen.


Kursledare

Kom på workshop med Lisa Hedberg som driver Sunday studio, hon älskar att skapa och vill gärna skapa på ett hållbart sätt. Titta gärna in på sundaystudio.no7 på instagram.


Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.


Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Material finns att köpa på plats av kursledaren.

Bra att veta 
I våra lokaler finns kylskåp och micro att nyttja. Vi skickar kallelse/faktura inför kursstart.


Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.


Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

 

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde