Ort
Stockholm
Startdatum
3 Okt 2023
Tid
18:00-20:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Helga Härle
Nummer
53350
Pris
2 400 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Älskar du att skriva? Längtar du efter att få skapa med ord?
Innehåll
För dig som gått en eller flera grundkurser i kreativt skrivande och vill vidareutvecklas. Kreativa skrivövningar som uppmuntrar var och en att hitta sitt eget uttryck varvas med textsamtal som bidrar till nya infallsvinklar. Vi fördjupar oss i olika sidor av den kreativa processen,  hantverk och inspiration,  utifrån deltagarnas behov. 
 
Förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som gått en eller flera kurser i kreativt skrivande och som älskar att skriva och läsa och vill utveckla ditt skrivande.
 
Kursledare
Helga Härle har haft skrivarkurser sedan slutet av 80-talet. Har undervisat i skrivpedagogik på högskolan. Har erfarenhet av redaktionellt arbete och lektörsuppdrag, litterär översättning, frilansuppdrag som kulturskribent m.m. Är internationellt erkänd haikupoet och var under flera år styrelseledamot i Författarcentrum och Översättarcentrum.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med penna och papper samt ev laptop. Kursen går varannan vecka: vecka 40, 42, 44, 46 och 48.
Det tillkommer inga extra kostnader för kursmaterial.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde