En person arbetar framför en laptop
Kurs

Skrivarkurs - 7 nycklar som vässar din berättelse. Fortsättning.

Ort
Linköping
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
17:30-19:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Jessica Linde
Nummer
45000
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Skrivarkursen 7 nycklar som vässar din berättelse- fortsättning riktar sig till dig som vill ta tag i det där skrivprojektet och komma vidare, framåt. Kursen är för dig som med öppet sinne vill utforska skrivandets alla möjligheter där vi ger och lär av varandra under kursens gång.

Välkommen till en glädjefylld upptäcktsresa om hjälper dig skifta fokus från krav och prestation till skrivmod och skaparkraft.

Innehåll

“The creative process is a process of surrender, not control” (Julia Cameron)

I den här fortsättningskursen ligger huvudfokus på att vidareutveckla det egna skrivandet samt att ge riktad respons enligt schema vid de olika kurstillfällena. Med upplägget varannan vecka öppnar vi upp för mer skrivtid mellan träffarna. På själva kursträffarna kommer mycket tid avsättas för responsgivning men det kommer även erbjudas fördjupande skrivuppgifter utifrån olika teman, allt för att du ska komma vidare med ditt skrivprojekt.  Kursdeltagarna, under ledning av mig som kursledare, hjälper och stöttar varandra framåt i de respektive skrivprojekten. 

Upplägg

Vi träffas 8 onsdagskvällar, varannan vecka, i Medborgarskolans lokaler i Mjärdevi.

 

För vem

Detta är en fortsättningskurs i kreativt skrivande för dig som har ett pågående skrivprojekt som du vill arbeta vidare med under kursen. Du har gått minst en skrivarkurs sedan tidigare och har en etablerad skrivvana. 

 

Kursledare

Jessica Linde, född 1979, är utbildad beteendevetare med en stark förkärlek till det skrivna ordet. Hon har gått flera olika skrivarkurser bl.a. med Susanna Alakoski och Mats Söderlund. 2018 gav hon själv ut sin självbiografiska bok Försoning som handlar om hennes uppväxt med en alkoholiserad pappa. Jessica har ett stort intresse för människor och deras livsberättelser. En vilja att kommunicera och en nyfikenhet att upptäcka är två viktiga drivkrafter både i skrivandet och vardagen.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

Kursmaterial


Du väljer själv om du vill arbeta med din dator eller med papper och penna.

 

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

 

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

 

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde