En person arbetar framför en laptop
Kurs

Skrivarkurs, fortsättning i kreativt skrivande

Ort
Trollhättan
Startdatum
28 Okt 2023
Tid
10:30-15:30
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
32318
Pris
1 625 kr

Om arrangemanget

För dig med mera lust att skriva! Här får du fler kreativa skrivövningar för att komma vidare med din berättelse.

Innehåll 
Vi repeterar lite lätt grunderna och går sedan vidare med fler kreativa skrivövningar för att hjälpa skrivarflytet framåt så att du kommer vidare med din berättelse.

Det blir många roliga övningar, som sätter fart på ditt skrivande, som till exempel bildspråk, miljöbeskrivningar, personporträtt och kortnoveller.

Vi gör gemensamma skrivövningar så att skrivandet blir lustfyllt och prestigelöst. Kursen är inriktad på kreativt skrivande med både skratt och allvar.
Tanken är att kursen skall göra skrivprocessen rolig och du får dela med dig av dina tankar och din kreativitet till andra med samma intresse. Vi läser upp våra texter högt för varandra.
Du får gärna ta med eget påbörjat skrivande som du kan få berätta om.

Helgkurs 28-29 oktober: lördag-söndag kl 10.30-15.30.

För vem
Detta är en fortsättningskurs så du behöver ha lite förkunskaper och att du har provat på att skriva lite innan.

Kursledare
Kursledaren är utbildad skrivpedagog och har gett ut egna böcker. Håller även skrivarkurser på Medborgarskolan i Göteborg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för eventuell kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Om du föredrar att skriva på papper tar du med block, penna och suddgummi annars tar du med dig bärbar dator och laddare.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Det blir tid för lunch under dagarna så medtag gärna fika/lunch. I våra lokaler finns både kylskåp och micro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 21, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 625 kr

Summa: 1 625 kr

Utforska ämnesområde