En person arbetar framför en laptop
Kurs

Skrivarkurs, kom igång med ditt skrivande- intensiv med fokus på Haga ungdom. 13-17 år (sommarkurs)

Ort
Göteborg
Startdatum
3 Jul 2023
Tid
15:00-18:15
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
4 st
Nummer
30755
Pris
1 445 kr

Om arrangemanget

Under fyra fullmatade dagar går vi igenom berättandets byggstenar, gör praktiska övningar och utvecklar det egna skrivandet, allt med ett prestigelöst och nyfiket förhållningssätt.

Innehåll
Flera av övningarna utgår från charmiga Haga, där kurslokalerna ligger. Vi kommer tillsammans att gå ut i området för att inspireras när vi tränar på saker som dialog, gestaltning och miljöbeskrivning. För att ta oss vidare med våra projekt och utvecklas tillsammans kommer vi även att läsa våra texter för varandra och ge varandra konstruktiv feedback. Du behöver inte ha en färdig idé när du söker kursen, det finns utrymme för alla att utforska och hitta nya idéer under kursen. Det viktigaste är att du har skrivlust!  


För vem
Detta är en grundkurs den är för dig mellan 13-17 år, inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Agnes Brusk Jahn är kritiker och krönikör för Borås tidning sedan 2017. Agnes har läst Kreativt skrivande I-III vid Linnéuniversitetet i Växjö samt Att skriva dramatik och Att läsa och skriva poesi, och håller just nu på att ta en kandidatexamen i Kultur vid Göteborgs universitet. Agnes har även studerat 1 år vid författarskolan i Angered. 2019 blev hon utgiven i antologin "Vem bryr sig? En antologi om känslomässigt arbete" på Systerkonspirationens förlag.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Tag med papper, penna och kanske suddgummi.
Laptop går också bra.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Önskar du att delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 445 kr

Utforska ämnesområde