Ort
Ludvika
Startdatum
19 Okt 2024
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
82675
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Innehåll

Den här kursen är för dig som antingen har skrivit en del eller är nyfiken på att bredda ditt skrivande. Eller om du bara vill ha kul med ord. Du kommer att få utveckling av ditt eget skrivande genom presentation av delmoment och skrivövningar. Varje tillfälle ger möjlighet till både inspirerande övningar och att ge och få respons. Kursledaren utgår från dina personliga förutsättningar - det är din egen författarröst som ska utvecklas.

Upplägg 

Vi träffas lördag-söndag mellan kl1000-1600 med avbrott för lunch.

Förkunskap 

Här krävs inga förkunskaper. Bara en lust att skriva och läsa. Du behöver inte äga en dator för att vara med. Din fantasi och en penna och papper är allt som behövs.

Kursledare

Joni Stam och är legitimerad gymnasielärare, och jobbar på Lugnetgymnasiet. Erfarenhet av att undervisa i Kreativt skrivande, Svenska, Filosofi, Information & kommunikation och Journalistik.

Är utbildad Kulturvetare med inriktning mot konst och filosofi. Skriver både fakta och fiktion, lyssnar och spelar musik. Jobbar i skrivande stund med en roman.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Ta med papper, penna och radergummi.
Om du vill använda dig av laptop går det också bra

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss 

Kaffe och te finns att köpa
Parkeringar finns i nära anslutning till kurslokalen
kök 

Bra att veta 

Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Ludvika

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde