En person arbetar framför en laptop
Kurs

Skrivarkurs "Kreativt skrivande" helgkurs 18-19 november

Ort
Linköping
Startdatum
18 Nov 2023
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Jessica Linde
Nummer
40853
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Workshopen ”Kreativt skrivande” riktar sig till dig som med öppet sinne vill utforska skrivandets alla möjligheter. En glädjefylld upptäcktsresa fullmatad med skrivövningar som hjälper dig skifta fokus från krav och prestation till skrivmod och skaparkraft.

Innehåll

Under helgen kommer vi göra inspirerande skrivövningar där du får möjlighet släppa loss din inneboende skrivlust. Vi gör gemensamma skrivuppgifter på ett tillgängligt och prestigelöst sätt. Flödesskrivning, associationer, skrivtid, tvivel och hinder är några av de områden vi kommer att belysa. Allt för att du ska kunna frigöra din inre författare.

För vem

Detta är en helgkurs för dig som vill utforska skrivandet. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Jessica Linde, född 1979, är utbildad beteendevetare med en stark förkärlek till det skrivna ordet. Hon har gått flera olika skrivarkurser bl.a. med Susanna Alakoski och Mats Söderlund. 2018 gav hon själv ut sin självbiografiska bok Försoning som handlar om hennes uppväxt med en alkoholiserad pappa. Jessica har ett stort intresse för människor och deras livsberättelser. En vilja att kommunicera och en nyfikenhet att upptäcka är två viktiga drivkrafter både i skrivandet och vardagen.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

Kursmaterial


Du väljer själv om du vill arbeta med din dator eller med papper och penna.

 

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

 

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde