En person arbetar framför en laptop
Kurs

Skrivstart! - Skrivarkurs i Vännäs

Ort
Vännäs
Startdatum
30 Jan 2024
Tid
18:30-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
51093
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Att skriva är kul, men ibland behöver man lite hjälp för att komma igång!

Upplägg

Skrivstart! är en kurs med fokus på att komma igång med skrivandet, oavsett tidigare utgångspunkt. Kanske är du någon som redan har tydliga former för ditt skrivande men är i behov av inspiration och gemenskap för att ta ditt berättande vidare.

Kanske har du bara små noteringar i marginalen på handlingslistan och vill utforska ditt skrivande. Oavsett förutsättningar och utgångspunkt är det här en kurs som passar dig som på olika sätt dras till det kreativa och skönlitterära skrivandet.


Skrivstart! lägger fokus på skaparglädje och på det praktiska skrivandet; vi gör skrivövningar, läser andra för att inspireras och för att föra in våra texter i nya banor, utforskar hur vi kan skriva med fantasin i hand likväl som med det egna livet som grund.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!

 

Kursledare

Vår ledare är Louise Bonta. Hon är diplomerad lektör och författare, medlem i Norrländska litteratursällskapet/Författarcentrum. Louise har själv skrivit ett flertal böcker och varit medförfattare till en rad andra. Hon brinner för ordets konst och vill under denna kurs inspirera och utveckla dig som är nyfiken på skrivandets ädla konst. 

Observera att startdatumet kan komma att ändras, invänta alltid kallelse till kursen.

Ort

Medborgarskolan Vännäs

Köpmangatan 15, Vännäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde